together we cry

ska göra novellanalysen som ska vara inlämnad senast idag söndag. Men har glömt pappren på novellerna så kan inte göra den. kan inte hitta noveller så allt bara sket sig. Orkar inte bry mig så mke heller om jag ska vara ärlig. visst det är betygskriterande och ja, jag kommer få ett F. my own fault.
 
ska fortsätta skriva på min låt istället som inte är bra men vill lyckas.
 
Ha en bra söndag :)

öronfan + långdag

Kände mig tvungen att skriva när jag loggade in... hehe kul
har varit på skolan till halv 5 vilket är jävligt jobbigt. Energin är borta vid den tiden. Inte nog med det. Åkte till sjukhuset efter skolan för att gå till öronkliniken. För er som inte vet så har jag tinnitus.(ingen läser den här piss bloggen!) Har ingen hörsel nedsättning vilket såklart är bra men det är ju bara en fråga om när tills jag kommer att få det. En hörselnedsättning är tydligen något som förekommer vanligast. Såklart vilket jag befarade så visste ingen doktor orsaken till tinnituset, eller kunde hitta det. Det är bara så jävla depprimerande tanken att man bara har det där jävla susande ljudet exakt hela tiden men man kan inte få det att försvinna!Ingen kan heller hjälpa en. man börjar ju fan tro att man är sinnessjuk för att bara vara den enda som hör pip ljud hela tiden. Ingen hjälp, ingen orsak och inget botemedel. Depprisioner  får man räkna med även ibland. Det får man leva med vissa dagar. Då är det bara att försöka sluta tänka på det, ta en promenad för att rensa tankarna. Har märkt att min blogg låter lite låg. sorry about that. Nu ska jag väl ja, rensa tankarna!

kärlek är som den 30 februari, Den existerar inte

Ett av dom bästa citaten ever.

Dagens bästa!

HITTA MINA NYCKLAR!!!! :D

provsatan

helvetesjävlahistoriafaaaan!!!
har suttit hela dagen sen jag kom hem men det går inte in i min hjärnaa! GAAAHHH vad ska jag ta mig till??!!!
 

onsdagar är min död

Slutade halv fem idag vilket är desamma varje onsdagar. så förjäääävligt!!allt tack vare tyskan som bara blir svårare o svårare. har grammatik läxa + glosor till nästa vecka. tack så mycket...
 

Köpte mig iaf ett par skor som jag hade tittat på igår. :D vintern är här snart. tycker den kan komma nu. orkar inte med höstens kalla väder. Då kan det ju lika gärna snöa, ändå lika kallt ju.
 
Har sett ut som en depp idag. inte charmigt. hoppas ingen såg det.
 
helvete måste göra historian! har prov på fredag!!! är så jävla less nu. det är problemet... :/
 
fattar inte varför jag fortsätter med den här bloggen när ingen läser den.
 
 

monday

orkar inte att mina rubriker är helt sämst! xD
 
Konstigt nog så är den här måndagen inte deprimerande vilket den annars alltid brukar vara! YES :D (Y)
vill ha webcam på datorn men vågar inte ladda ner det! hahaah skulle göra det i helgen  men det blev nå skit.... hihi duktig ;)
 
har prov imorgon tydligen i tyska. trodde det skulle vara på onsdagen så imorse när yasmine sa det till mig jag bah :O vaa?! nooo!

Ni kan ju gissa om jag kommer göra den trots att jag tog med den hem.... nej -.-
 
Lyssnar just nu på musik. vredes musiken vettu. Okej jag är konstig fråga inte...
 vet inte ens vad jag skriver.

 Borde sluta nu innan ni blir rädda för mitt konstiga jag.
 
Ciao! <3
 

its friday night!

hejhej!
Det är fredag igen och tro mig jag är glaad :D men tiden går ju så jäkla fort! :O blir förvånad över det faktiskt. Har det så himla bra på skolan och är nöjd med min klass <3 stortrivs ;)
Men det klart lektioner inte är kul men ja...
 
okej kul blogg osv.... skriver om skolan man bah ja, där har vi den roliga och inte alls urtråkade tjejen (Y)
Nu till någonting helt annat MINA NYCKLAR ÄR NU OFFICIELLT TOTALLY GONE!!! ;( ;( ;( Förstår inte hur det gick till och nu sitter jag här i mörkret av mitt rum och snyfar. ( okej, kanske inte men ungefär så!)
 
kom att tänka på mitt förra inlägg.... hehe end of story
 
Är hos mamma fast jag ska vara hos pappa. oj oj oj breaking the law :P en viss person har ju ett problem med detta
 -.- suck
 

ska se på one tree hill nu vilket känns uppåt! Hade inget internet hos pappa och är serriöst beroende av det. hemskt egentligen om man tänker efter.
 
ni kan slänga in någon kommentar om ni undrar eller vill fråga mig något.
skrev det här bara föratt skriva någonting mer...
 
Ha en lovely helg!
 

depp

japp! där har ni det! är så jävla deppig idag att jag inte vet vad jag ska ta mig till. vill fan bara skriva av mig exakt om allting vad jag känner och vad som tynger ner mig men det klart jag inte kan göra det här! skulle aldrig falla mig in att berätta för någon heller. mina nycklar är helt försvunna bara det är riktigt jobbigt att hantera...
ok alla kan vara lite små deppiga ibland och det vet jag men mitt försvinner aldrig. det är alltid kvar på nått sätt mer eller mindre.
 
jag kommer säkert läsa det här efter någon vecka o tänka vad fan har jag skrivit!? pinsamt och hemskt!
vill ju inte vara sån här det är dåligt för omgivningen och de kommer ogilla mig men vad ska man göra?
 
förutom det här vill jag bara lägga till en smilie för att det kan behövas just nu :)

onsdag

den här dagen började bra men slutade åt det mera dåliga hållet!
 
alla lektioner gick så bra! idrotten var kul för då hade jag innebandy :D sången är alltid kul specielt då det gick riktigt bra denna gång! håltimmen var chill o najs. matten är ju alltid matte. Tyskan gick bra med glosorna + att vi såg hitta nemo :D
Sen var det ju så att jag upptäckte att mina nycklar var försvunna! letade överallt verkligen! i byxfickorna, på ensambel rummen jag hade varit i under min håltimme och utanför matten inne i mattesalen likadant tyskan! tittade i min dator väska och tilloch med i böckerna! :O Frågade två tjejor om de hade sett nå nycklar men icket! blev genast orolig och ledsen och allt! dog liten grann! hade alla mina saker i skåpet så fick gå hem i kylan utan jacka.... vaaarmt o skönt mmm...
 
de som var sämst var ju att det inte var någon personal kvar i skolan så man kunde ha frågat om någon lämnat in någonting! eller prata med vaktmästarn att bryta upp mitt skåp! slutade halv fem idag! fyfaaan!!!
den måste ju vara kvar på skolan någonstans!!! Tror det var under håltimmen dem försvann för det var då jag sist var i skåpet och hämtade saker och har ju inte lämnat skolan sen dess! antingen har jag låst in nycklarna eller så har någon lämnat in dom! tror inte någon är ett taskigt jävla as och behåller nycklarna för sig själv o bah: haha nu har jag dina nycklar vem du än är!
Ja, har ju haft bättre dagar om man säger så!
 
Hejdå

LWWY -.-

ja, ville bara nämna att jag verkligen har slutat gilla one direction. Men likt förbannat har jag deras nya låt på hjärnan hela tiden. det värsta är att den är riktigt dålig! min hjärna retar mig....
 
det här inlägget var fett random men jag kände bara för att berätta till er.

Anonym rubrik

HEJHEJ!
idag är det alltså måndag och jag har haft en kort dag på skolan men kom hem kl halv fem typ.
var tvungen att intervjua med en till tjej i min klass en resturang om sociolekter(socialekter..?) ja jag har ingen aning vad det heter men ja, resturang språket. kan förstå om ni inte fattar ett skit om det här vilket jag inte heller precis gör... duktigt lovisa (Y)
tränade även efter sista lektionen med ensambelgruppen. ska uppträda imorgon på ett såkallat insparksdisco :D Tror det kommer bli kul förrutom att man ska klä ut sig till 70 tals-kläder och jag har inga..hmmm vackert -.-
nä men det löser sig väl :)

Har även historia prov nästa fredag vilket känns tungt och jobbigt samt tråkigt men has to be done! plugga är soo min starka sida (Y)...
 
Nu ska jag iaf chilla och se på one tree hill. Är en nörd jag vet :P såg på det hela helgen. Då vet ni ju hur mina helger ser ut :D

ciao!
 
 

RSS 2.0