blahblahblaa

har varit med yaz i några dagar i vännes och hemma hos min mami dvs hennes pappa har shoppat blev inte mke för min del men hennes. hon har ju barnbidrag o inte jag ;O men jag kommer få i höst!! :D jippie (lr ja man får hoppas)
har varit i stugan oxå med brorsorna och annars har jag varit inomhus o hatat sommar lov fast egentligen gör jag inte det bara när jag har förjävla tråkigt i en hel månad men nu blire inte så nåmer. ska till sappetsele och det ska bli azome javet att det där är felsttavat men skitidet! ska vara där i en vecka för första gången! :D haha sämsta jag asså
är jätteavundssjuk på lukas han ska till turkialand haha he4mskt att vara avund på sin lillebror men japp såäre!

hejdååå

ja,jag vet att jag är konstig och det är inget konstanterande det är ett faktum

Somsagt så vet jag mke väl att jag är en ganska ointresan människa och jag gnäller tp nästan hela tiden. inte nog med det så  är jag väldigt negativ oxå. men sån är jag. då får man fan acceptera det. jag måste ju acceptera mig sj oxå o det är inte så där jättelätt! det kanske är meningen lr ja det är ju jag som har valt det negativa inom mig. inte så bra att man skriver jag i varenda fucking mening menmen är jävligt ego om man säger så. asså jag är sååååå charmig .... haha det är sommar lov och jag vill bara dö o börja skolan igen fördet här är förjävligt. har ingenting att sysselsätta mig med ingen är hemma (lr har lust att vara med mig) och tom min familj dissar mig. har ingen sommarstuga vi kan åka till men vad lever jag för dådå? jo den 20 lr nått sånt för då kommer yaz och hennes brorsor hit o då ska vi åka till sappetsele hela familjen (mammas sida). fråga mig inte vrf jag gillar att vara där. dom andra tycker det är en plåga men jag stortrivs. även om det är 136472364781 mygg och tp regnar hela tiden. men det är som lite sådär småmysigt och sitta inne spela kort bada fast det regnar och åka bil och lyssna på musik samtidigt sitta inne i tältet o snacka vara uppe väldigt länge ,plocka bär och skitkul att umgås o ha en SYSELSÄTTNING! som jag aldrig har haft på hela sommaren! är oxå väldigt udda för ja nu kommer det värsta och jag tror att alla kommer tycka att jag är världens konstigaste människa efter att jag har sagt denna mening ....  JAG HATAR SOMMARLOV!!!

japp där ser ni inte ens sommarlov kan få mig att bli positiv eller på nå vidare bra humör.... suck -.-

RSS 2.0