sos,please someone help me

okej lite för mycket uppmärksamhet jag drar över här nu men det är nog inte så många som läser min blogg så inte kanske för farligt men hursomhelst. Har letat i åår (dvs tp 3 veckor) efter en låt som jag kan uppträda med på skolavslutningen men kommer inte på någon enda. Har bara det sämsta allternativet kvar vilket jag känner en magkännsla på ett starkt nej! nämligen en låt jag gjort själv. är inte så jättestolt. bara at jag gjorde den färdig, men tro mig, den är inte bra. ångrar mig lite nu över att mina vänner har hört den...skäms!!
Aja, nu till poängen i det hela. Det skulle vara riktigt snällt om ni vill eller kan slänga in nån kommentar på ett förslag till en låt åt mig :)

Tack på förhand!  :) (gud vilken uppmärksam jävel jag känner mig som nu men jag behöver fan hjälp.... :/ )

its sunday.

hejhej!
har varit med yasmine nästan hela helgen. på fredagen såg jag lottas teaterföreställning. kul o titta på + att de var så duktiga! kom hem o var med yasmine resten av kvällen vilket senare nästa dag fortsatte men vi bara var hemma. lördagen var en slapp dag trots det fina vädret som jag kanske skulle ha utnyttjat. var iaf ute med tjejorna o spela brännboll på kvällen men då var det dock lite kallt haha, jo men konstigt?:P

söndag brukar vara veckans sämsta dag enligt mig för då är man en forever aloner med datorn men denna gång blev det faktiskt inte så. yasmine kom till stan igen för att se hennes storebror uppgradera sig och fråga om jag ville följa med och sen shoppa lite. det har inte varit stilla på mig någonting idag. kom just hem utan något köpt. haha vilken shopping tur kan man tänka men ja så äre! finns det inga examens klänningar som passar denna "fantastiska" -.- formade kvinnan så äre bara o gilla läget. det kommer fan sluta med att jag dyker upp naken på skolavslutningen. så förvånnas inte om det händer. har inte någon aning om någonting längre. examenskläder går åt håvete för mig och vet inte vad eller om jag ska uppträda så det går oxå åt håvete.blä. måste sluta klaga.
ska iaf bjudas hem brorsor o morbröder samt en mormor för ett gratulerande av mamma o simon och helt fel är det ju inte :)

RSS 2.0