tanken går igenom att man inte är tillräcklig

man undrar ju hur man börjar bli så här dum i huvudet. när man har förvarnat sig själv föratt inte. sen händer det bara så plötsligt. även fast man vet att det kommer komma en dag då man inser och vet att det är omöjligt. vet att man bara kommer bli ledsen. det är som att man gör och orsakar sig själv på sin egen hand en hopplös drömmare. ser inte verkligheten i särskillt klara ögon. men nån dag måste det bli rätt. okomplicerat. nånting som inte bara är verklighet måste man väl ändå få hoppas på?

panik

sitter här o har lite panik! vet absolut inte vad jag ska ta med mig på hajken. vet inte ens om jag har allt hemma. det här känns pissigt! kl är sent. har inte börjat packa än. vad ska man ta för "matligt" med sig?? jättekul oxå att man inser att man måste åka ner tll mamma nere på stan föratt hämta lite saker. en fråga svara gärna på kommentar:

kan man ha med sig packningen i en bag istället för en ryggsäck??

...........

hejsan! Har varit på stan o köpt mig en höst o vår jacka. en svart kappa helt enkelt. inte speciell men bra o ha :)
har inget mer att säga än BAJS!!! vi har idrottshajk fan pluggandet att göra till imorgon o jag fattar ingenting. det går inte att läsa vissa texter. no offense.

herrå!

:D :D

Har varit på stan med vickan och sara :) sara gick efter ett tag.

Det var roligt att provsmakade en massa utländsk mat hihi :] Skaffade linser idag så har linser på mig nu. det känns amazing!! när jag hade på mig båda o gick därifrån känndes allt så konstigt. fast på ett bra sätt. mitt ena öga kan jag känna linskanterna lite granna men annars äre lungt. måste liksom vänja mig o ta på dom o sånt :P juste köpte ett par skor. istälet för mina trasiga converse och blåbärs adidas haha!

Ha en bra fredag! <3

And i'm freeeeeeeeeeeee free fallin fallin

hejhej! försöker lära mig introt o det där av låten free falling av john mayer. men det är assvårt. man når inte och en massa. har inte så stora händer så ja då blire svårare. Får väl köra med accord :/ vet ju hur man ska spela men det är inte lätt kan jag säga! Han är helt ärligt en guuud på att spela gitarr. ooh det är så fiiint tycker jag <333 hihi :]

annars äre inte så mke som händer. har varit på ume matte och det gick bra. kan kännas jobbigt o vara där i 2 timmar menmen. måste ju vara lite bättre. haha nä men kan inte få ig i matte på nationella. det går icket!

ska se på true talent .vilket börjar om 7 minuter.

hejdå!

bara föratt en viss person "tvinga" mig...

Gör jag ett inlägg :D

mamma o peter kommer hem snart. Skit det var ju kul utan dom! ska ta lite godis från dom innan dom märker nått xD gott!
javet att man blir lite fet men man lever bara en gång och jag är redan småmullig sådär så då äre ingen skada o ta lite. :D gillar min orsak till vrf jag får äta chips på en vardag! haha

har inte så mke mer o säga. ska få mina linser på fredag. ska nämligen lära mig då hur man får på sig en oi sådär! :D längtar. orkar inte med glasögon längreeee!

okej har väl sagt allt nu byee


kan aldrig uppdatera....

Föratt min blogg suger! haha jag har bara den här bloggen för att skriva när jag känner för det. skriva för mig själv typ. :s

jaja ska på tjejkväll ska bli kul :D sen äre väl inte så mke mer. tror inte vi kommer lägga upp bilder på våra bloggar.... HAHAHAHA! om ni fattar vad jag menar xD

ska äta hamburgare. javet super på en sån här kväll.....det kan ju diskuteras....

mamma och peter är i turkiet igen för milljonte gången ,blir fan arg!!!! flytta dit för i håvete istället föratt åka fram o tillbaka 5 ggr per år!!!! peter kan ju oxå tänka på att vara generös o ta med  nån av oss någon jävla gång! (men det är ju förståligt.han ä inte så snäll.

jaja såäre och jag är en avundsjuk jävel. men det har jag fan rätt i att få vara!

det var allt från en nuvarande irriterad lovisa!

RSS 2.0