back to december

känner mig almänt forever alone just nu. vet inte. det har hänt en del saker. okej jag ska inte låta dramatisk för det är verkligen ingenting. en positiv sak är att det finns bra o sköna låtar att lyssna till.
 

jul hihihi längtar :D

det var länge sen jag uppdaterade hehe...
lyssnar på jullåtar och längtar till den 24 december! känner julstämningen<333
 
Annars måste jag läsa ut en bok på 352 sidor varav 185 är lästa på bara två dagar! det enda jag har gjort idag är läsandet. hade lovat mig själv att inte skolka mer. Aldrig mer. Tydigen så har jag redan brytit mitt löfte. är rädd att det kommer upprepa sig. så fort man börjar så kan det fortsätta så på samma bana. inte bra. inte alls. hade ett bokanalys prov (den jag läser nu) som jag bara hade läst tre kapitel på. Duktigt känner jag. vågade inte eller kunde inte komma på lektionen. skämdes så in i sate över mig själv. man får väl betala av sina synder. inte så kul kanske att läsa i tvång men tur att boken är bra iaf!!
 
Funderar på att se filmen. den har ju filmatiserats. haha kanske ska nämna bokens namn. Flyga drake. ett tips (Y)
 
känner mig stressad och trött. börjar kanske få huvudvärk. har en massa ord o dialoger i huvudet. känner mig helt yr. okej ska inte tråka er mer med mitt problem som jag skapade själv.
 
Hejdååå

RSS 2.0