forgot

Glömmer alltid att uppdatera. Ganska märkligt att jag glömmer bort att jag har en egen blogg när jag ser alla andras? :P haha jaja. Ska sovaaaa är trött dagen har varit ok. Imorgon blire sista dan :D yes äntligen är prao veckan snart slut ska bli härligt. Jo sara börjar bli less på att bara sitta av heela dagarna på en snurrstol. x)

Gonatt

it would bee just like u were never gone

hello! Chattar med hanna nu. lyssnar på musik. Känner mig lite ;( gråt . Fick en stor lust att spela gitarr <3 ... ;(
aja men ni får hare bra.

gonatt

I swore I'd never feel like this again

HEEEEEJ, jag heter sara och jag är såååå coool!
JAg sitter och chillar med Lovisa, vi har just ätit kladdkaka.
Lovisa tycker att hon är föör kort jämfört med dagens medellängd..
Det tycker jag är lite konstigt!
För så jätte kort är hon faktiskt inte sådeså!
Hon vill inte vara kort och se ut som en beebiiiis!
Hon vill ta en spruta för att bli längre!
Nu känner Saris att hon borde säga en sak.
friday är så jävla dålig!

hejhopp

Har köpt minneskort och satt in nå musik på mobilen och nu ska jag till danni o baka :) najs ;)
ses

söndag

Hejhej! Känner mig ganska miljövänlig elr ja tp nåt sånt. Hade earth hour igår och jag var bara tvungen o ha det så mina brorsor blev tvungna att släcka av tv spelen o datorn inklusive tv:n men jag tyckte det var kul :D + att jag är jätterädd föratt vi ska förstöra natur grejs och det där i japan,strålningen som kan sprida sig till andra länder snart. Enligt simon så har vi det redan i Umeå men det är så lite så det tar ingen skada. Men okej han måste ljuga annars blir jag asrädd! :O
Har just vaknat. Har nog blivit lite beroende av ett spel på mobilen. Inte så bra kanske? aja hursomhelst. Sitter här o äter godis ist för frukost. Jag är duktig (Y) Mina planer idag blir nog att fixa tillbehör till mobilen och även kanske vara med någon. vi får se ;)
prao imorgon.... venne vad jag tycker om det...?

tack danni för en underbar dag! <333

hejhej! Haft en jätte härlig dag på stan idag med danni somsagt. Bilder hittar ni på hennes blogg www.daannii.bloggsida.se ;)
Höpte en hög kjol och en halsdukssak som jag alltid velat ha haha :P är jätte nöjd med köpet iaf :D <333
Ska köpa lite mer sen som jag hitta men hade inte råd med allt x)
Att äta på balder var verkligen awsome! jättegott! Tack danni :*
Ni kan sms:a mig nu o ringa har fixat (A)
Nu ska jag chilla lite medans jag väntar på min läsk till att komma hem. Vad har man annars brorsor till ;)

Ha det så bra!

hellooo

Hejhej! sitter o chattar med danni på msn ;) Ska till stan med henne och äta på resturang. Super najsigt ;) <333
Ni får ha en bra lördag!

mvh :D

min dag :D ^^ <3

Hejhej! Är super glad. För det första ska vi fira mig o morbror ikv det kommer bli tårta blandannat ;) super gott! :D
För det andra gick planeringen med agnes inför idrotten imorgon jättebra. Tror det kommer gå perfa ;)
Sen fick jag hjälp i matten och har kommit långt fram i matteboken (låg ganska långt bak :P ) Tack siri! (och agnes som inte var med hela tiden men ändå <3 ^^
Sen fick jag oxå tjuts till mamma föratt siri ändå skulle till stan samtidigt men det var verkligen awsome! :D det typ haglade och var allmänt jobbigt väder hehe är oxå lite less på att gå :P så det passade perfa ;)
Vet inte vrf men jag är verkligen asglad idag! :D Känns bara så underbart <333
Ni får ha det toppen så ses vi imorgon!

^^ <333

bråk -.-

När det uppkommer bråk äre bara upp med gitarren (Y)

IDIOTER!

Hejhej! Har damp på pappa,rasmus och simon. Dom fattar inte hur jobbigt det har varit med en mobil som inte fungerar och har fått tjata och behövt övertyga dom om och om igen att jag behöver en ny men ingen har tagit tag i problemet elr försökt fixa det och då har jag tagit det som att dom inte bryr sig. Har bara sagt nej men din mobil är ju bra! Den äre inge fel på. Sluta nu. Det är bara musiken och spelen på mobilen som du klagar över! 

Men vad är en mobil utan musik eller spel? Detsutom vare inte bara det som var problemet och fuckade till allting.Det var ju systemet oxå! Fanns ju inget! Dom skulle bara veta. Nu ska jag äntligen få en ny efter 1 ½ års tjat. Och simon kommer nu och säger att han vill ha en ny för hans mobil bara blir urladdad och låser sig sj typ när som helst. Jaha jamen det är ju helt okej att ni lyssnar o tar till er allt han säger men mig ska ni bara strunta i? sen kommer rasmus in i samtalet och kallar mig bortskämd och : men lovisa du ska ju få en mobil sluta vara så jävla bortskämd. Hållkäft. Men jag prata ju inte om den nya mobilen jag ska få. Den äre inge fel på. Är ju asglad över att få den men bara känslan över att ingen ville tro på mig elr bry sig om att min gamla mobil suger kuk är jävligt irriterande! Har fan fått kämpat föratt få en ny och få dom att bli övertygade. Sen kommer simon med : Men du kunde ju önska dig till julklapp. Jaha men tänk på det här då. Hur många skulle bry sig elr tro på mig mer då änn innan?
svar: ingen. Alltså ingen ide att önska sig. Så tog sången ist.

Vilka idioter till familj man har ibland. Är hos mamma nu och tänker inte gå tillbaka dit för dom fattar inte. idioter! Ni får tycka vad ni vill att jag har fel och dom har helt rätt elr nånting men om ni själva provar på att ha mobilen samsung SGH J400 så fattar ni vem som har rätt i detta fall ;)


Köp inte den här! Den suger!!!

ska sova

ja bra att sova 8 på kvl men behöver det kan jag säga!
skola imorgon då ;)

Godnatt :]

ska sova

ja bra att sova 8 på kvl men behöver det kan jag säga!
skola imorgon då ;)

Godnatt :]

change

Hejhej! Är hos pappa nu :) Hanna moa och yaz var de sista som var kvar till kl 5. Vi satt vid datorn och chilla lite och såg filmen the beach. Den är bra (Y) Ska lungt göra om det här :D det var jättekul. Men kommer nog vara väldigt trött på måndag eftersom vissa av oss bara sov i tre timmar typ. Tycker fortfarande Danni var galen som stack iväg på träning utan nån sömn. Haha men hon överlevde (A) Ska inte göra så mkt nu. Ta det lungt.Lyssna på musik.
Ni får ha det toppen!
;)

tough day

hejhej! Städar här som ett tok och planerar schemat så att allt ska fungera! Men jag kan inte försäkra er att sängplatserna kommer bli bra men det löser sig nog :) vi får helt enkelt se. ska ta det lungt nu efter en jobbig morgon och fixa till mig lite senare. kanske uppdaterar på kvl natten elr nått. Räkna med att det kommer bli ett  random inlägg!
Aja nu ska jag fortsätta. Ha det så bra!

Hejdå = Hd (ni som inte visste :P)

Black swan

hejhej! Har just sett black swan med tjejorna. Den var inte läskig. Man blev bara phsysiskt störd sj. Tror det lagt sig nu. Ska spendera kvl genom att sitta vid datorn men gå o lägga mig tidigt så man orkar vara uppe länge nästa dag!
ni får ha en bra kväll!

Godnatt!

tävling!

Försök att inte skriva haha under "chatt-tiden" det är svårt! men jag vann mot hanna hihi :]

if you ever come back

Hejhej! Ska bli najs kvällen nurå! :D Kommer få mobilen senare som kommer på posten. Tidigast imorgon. Hoppas! ^^  hihihi känner mig som ett sprudlande ivrigt glatt barn :D lallalalalaaaaa ibland är livet för härligt! Längtar till på lördag :D <333 kan inte sluta med smilies!!
(Juste det som hände idag med ledsna minen, glöm det ;)

<3333333333333333333333333333333333333333

min mobil!! :D


Att den är snygg! ;)

siri och agnes :D

hejhej! är med siri och agnes. Vi lyssnar på musik. Gillar band! speciellt the script som står på toppen för mig nu :) hihi ^^ Jag och agnes har planerat lite inför idrotten som vi kommer ha framöver men inte denna vecka ( tack o lov!) sett på tv och käkat siris underbara choklad bollar :P ha det saå bra!

hd :)

I'm finished making sense

hoppas,hoppas,hoppas.imorgon... <3

dålig uppdatering

hello! Rubriken säger allt och sorry men har varit för lat :P haha. Iaf. Har hållt på och grejsat och taggar verkligen tills jag får min mobil som vi har beställt! :D fick välja.( Gissa färgen (A) haha). Men det gör inget om det inte blir en överaskning. Är asglad ändå :D :D :D ^^ ^^ ^^ (ok överdriv...? ) chattar med yaz o spelar gitarr just nu ;) Ni får ha det toppen så avslöjar jag mer imorgon ;)

HD :*

lovet slut = skola

Skola imorgon då. OGilla till tusen!!!! :O Ligger typ efter i allt men det är okej... ska ändå inte göra ett skit nu sista dagen. vem gör det??? :S aja ni får ha en bra söndag.

måste bara säga en sak.

Sluta skriva om hur mkt ni har gått upp i vikt! För serriöst är ni inte ens i närheten till att bli överviktig. So what om man blir det?! Orkar inte och har bestämt att jag inte ska bry mig. Det är bara så patetiskt och ta upp det varje gång! Fattar ni inte hur irriterande det är att läsa ojojoj jag har gått upp 2 kg! Det är fan ingenting och absolut inget att oroa sig för. Det finns andra saker som är betydligt allvarligare än vikten(vikten är inte ens allvarligt).Jag vet att jag ofta nämner om det här oxå men egentligen äre bara strunt snack! Okej om jag har lite fläsk och extra kilon på mig  men jag är nöjd med mig själv precis som jag är. Jag är en matälskare och är kär i chips och allt möjligt godis. Jag skämms inte för det precis. Vrf skulle jag? Äter mig proppmätt varje gång det är middag. Det känns jääävligt bra!
Ha det bra och tänk på det här!

^^

bara så ni vet

kommer inte blogga under hela sportlovet. Ha det bra! <3

fredag! ledigt! sportlov!

Sååå härligt med looov! Ska till sången snart och sen blire vara med yaz! yeay! haha xD
ni får ha det så bra hejdå! :D

transformation

hejhej! Dagen har gått bra även fast det kanske var lite svårt att stå upp på skridskorna och mina vänner var borta :P  Det var ganska kul. Ska typ ta det nästa år oxå x) Just nu ser jag på en massa videos med photoshop before and after. Läskigt hur stor skillnad det är. Ganska patetiskt då dom gör en smalare. Menmen könhets idealen är ju så.
Nu ska jag inte göra nånting förutom att spela lite gitarr. Ni får ha det så bra!

^^

cafelatte

hejhej! No gick inte så bra och om jag har tur får jag ett G. Då kommer jag bli överlycklig ^^ (orkar inte omprov :O)
Sitter o chattar med yaz nu. Vi ska träffas på stan  imorgon ;) ska bli najs. Ska ta och duscha nu sen får jag se hur min skoldag kommer bli utan mina vänner :( <3

Godnatt :*

RSS 2.0