vad ska man säga...

Hejhej! jätte härligt med sommarlov även om jag kan känna att det är sjuuukt drygt eftersom jag inte kan sysselsätta mig med någonting. Vädret säger heller inte mke om att man vill bada... suck det som är sommarens höjdpunkt. Men har tillbringat dom senaste dagarna med att bla varit med sara o dom andra och firat vicktoria. det var skojigt.(haha skojigt vilket ord??) förutom det har jag läst som en tok o pappa blir tp galen. haha. är beroende ännu en gång av twilight serien. Förstår inte hur det kan hända två gånger?! hihiii ^^

men min uppdatering är så sämst att ja...vet inte kommer kanske sluta blogga. kanske lika bra. gör inte min blogg så intressant längre.(om den ens nån gång har varit det?)
jaja men ni får ha ett super bra sommarlov!

.....suck.....

Sista skoldagen idag. Jippieee. ok betyg. men åhåhåhå orkar inte med musiken. allt går fel fast det inte borde göra det. kan liksom inte instrumenten och sjungandet gå ihop till ett. det blir i oordning. åhh håhåhå eller så har jag bara alltid väldigt förjävla mycket fel....som vanligt -.- hihi visst äre en vacker dag solen skiner o ja är irriterad. lätt hänt med andra ord.

menmen Tagga sommarlovet nudååå allihopa!!!

tjenaare

hejhej! har just varit med sara,hanna,siri och agnes på stan föratt veta o få information om hur det blir då vi ska uppträda på stan. Läskigt kan tyckas men tycker det ska bli jätteroligt :D just nu tränar jag på en låt där det är mycket text (enligt mig) och lätt att blanda ihop och sånt. Det kommer bli svårt men jag måste klara det! haha japp sån är jag... nämen nu orkar jag inte ska vila se på tv äta en glass o sen sova. Sovmorgon imorron!!!! :D :D <333
Sjukt varmt vare idag! har aldrig varit med om nåt liknande. helt sjukt! men härligt ;)

sommarlov!!!.....snart


haha inte föratt jag vet varför jag lägger upp denhär men tycker den är rätt cool och min blogg är ju förjävla tråkig utan nån bild. har ingen bild på mig heller så detta får duga. javet att jag är random!

fin dag

hejhej! vakna sent och sen så fick man besök av faster och då blev det lite städning så där snabbt igenom. Roligt sätt att vakna på... haha nä men måste bara säga att jag älskar twilight böckerna! har redan läst ut dom en gång men läste nu igen på första boken eftersom det var tp ett år sen. haha är fast i den redan. men nu tillåter inte vädret föratt sitta inne (smart att jag sitter här ;P ) men jag tycker mina kompisar är tråkiga föratt dom inte vågar bada föratt det är "för kallt"" menmen när det gäller bada så finns det ingen gräns för mig. kan bada då det är superkallt bara föratt i love bada. tillexempel då jag var dyngförkyld på skolavslutningen förra året men badade ändå (fast då var vattnet varmt) men det förbättrade inte saken men brydde mig inte hihi (A) jag skryter inte! eller jo kanske för jag vill det nu :D  kom igen bada tråkisaaaar!!!

hejdå!

RSS 2.0