You and me together, nothing gets better!

jahopp . fredag idag. känns bra att skolan är över. är lite slut o less även om vi bara gått i fyra dagar.
har tp inget o göra. man kan lätt känna sig smådeppad bara pga det. ok vi lämnar det där ämnet..

längtar ihjäl mig till linser och att få spela musik o kompa. jaa inte normala saker o längta till precis för det första:
skulle kunna stanna kvar på skolan i tp 1 lr möjligen två timmar bara föratt få vara på musiken. då man tillomed redan har slutat. istället föratt åka hem.... och för det andra: linser... jag menar det gör såatt jag ser bättre. jag har ju glasögon fast jag vill inte ha på mig dom. men ja man kanske kan längta till att få bra syn. sen kan man ju låtsas att man ser bra. linser är ju inte synliga.

ja javet det här inlägget blev weird :S men hade inget att skriva om så fick ta upp nå struntsaker så där. ibland blire så ( lr ja för mig händer det rätt så ofta)

ha en bra helg!

alltid lika svårt att komma på en rubrik jävel!

hejhej! ja här har ni mig igen. kanske att det händer att jag kommer ha kvar denna blogg. hihi :P

idag har jag varit på skolan. samma vanliga inget speciellt så.Vi ska tydligen på hajk om tp tre veckor. Låter jätteroligt tycker jag. Förutom att det inte finns dass elr nått alls så allt blir i skogen. Låter riktigt fresh ;).....

just nu spelar jag gitarr. Har fixat så att låten grenade låter bra på gitarr. hhaha älskar när man har fixat så att gitarr rytm och sånt låter perfa elr iaf bra :) <3 nu ska jag fortsätta ha kul vid datan. kanske lite no sen inte förastt det är mke men... Tårta och sent blir nu ikv. mina brorsor har ju fyllt år. 19 och 22. japp gammla jag vet... har ju en del x)


livet leker som den vill

...........

Lovisa in tha satans house..

satans = sara
japp lyssnar på en låt som jag inte vet namnet på :D den låter nanananaa ok''
Nu ska vi göra någonting. Ha kul på datorn kanske?;)
nu får ni se till o titta in på min  blogg om ni vll att jag ska ha kvar den. haah a
nepp inget mer skrivande nu här kommer en bild som inte ser så serriöst vacker ut :D
Fin bild'n jao!

heluuuuee

japp det var år sen jag skrev. märker att min blogg inte är så rolig eftersom jag inte lägger ut bilder videolägg mm men det är just det som gör min blogg speciell. Har varit o beställt synundersökning nu. Ska skaffa linser. Har velat ha det i tp åår. Äntligen har man tagit tag i det :) nu ska jag väl fortsätta se glee som man laddat ner på datorn och är lite smått beroende av :P snart sluut ju :(  haha nä men det är ändå najs att se ;] Första skoldagen idag hmm vet inte vad jag tycker om det lite både och. Aja ändå sovmorgon imorron så det är ju braa :)

om den här bloggen bara kommer ha 5 eller mindre unika besöker per dag under en vecka så tar jag bort den. (ok låter som ett hot :P)

tjaoo

RSS 2.0