my god its so beautiful when the boy smiles

HAHAHAH dööör lite granna nu!!! är på sånt här skratt humör. lyssnade på musik (som vanligt och ni kan ju gissa vad för slags oxå) då jag skulle gå till mamma och skrattade och log som ett fååån! haha folk måste ju ha undrat! sen skrattar jag åt en konversation på facebook. HAHA okej ska fortsätta skratta nu till jag ska eller huvudtaget kan se på desperata hemmafruar utan att just SKRATTA!

i dont know why you say goodbye I say hello!

Hejhej!!! Freeeedaaaaag!!! its ah,ah,ah,ah AMAZAYN!!!
Np fysik är klar vilket känns extrodunharry!! Men något som är mindre bra är att jag failade på sista delen idag. Det pinsamma var att jag tänkte så intensivt att min hjärna tp dooog! det hjälpte inte att försöka.... :/ aja mer kan jag inte göra...

Blir galen på mina parents! de är jobbiga. kan fan aldrig komma överens och så är det jag som hamnar i klämm mitt ihop allting. Inte rättvist. Nu kommer ni tycka att jag är knäpp men då får ni göra det hur mycket ni än vill för detta står jag för. Gillar inte födelsedagar egentligen!! Kan aldrig komma på vad jag önskar mig ( förutom omöjliga saker :/) vilket gör att min födelsedag blir utan presenter och gåvor och det är det ENDA  som är bra med att fylla år!! jag vill vara ung. vill inte bli äldre. vill fortsätta leva livet som en 16 åring. vill inte hamna i ett stadium där jag tillslut blir gammal och tant åldern kommer bara närmare och närmare. Det g´finns ingenting att göra åt! Har inte levt färdigt som en sexton åring än! Aja. Tårta och fika blire ialllafall imorgon och det har jag längtat till kan man säga! Har haft förbud mot allt det där i en månad snart!

jag blir tp ledsen när jag ser foton på mig sen förut. var fin då. nu är jag ful med glasögon och gammal. ska snart fylla sjutton. inte kul. Känner mig som en 10 åring fast i en gammal, kärring kropp! Hemsk kännsla kan jag säga er!

Aja ska inte deppa ner er för mycket är faktiskt glad. det är bara lite tanskar och funderingar som gör en lite ;( ibland. borde nog sluta tänka och sluta skriva sånna här lååååånga inlägg. vem fan orkar läsa? själv orkar jag aldrig läsa andras och nu sitter jag här och förväntar mig att ni ska orka läsa min? haha herregud vilken patetisk tant jag är!

I dont know why you say goodbye I say hello<3

haha natt peppad??

ja som sagt rubriken säger allt. Är jävligt peppad ( av någon konstig anledning) att skriva en novell!! kommer inte publicera den eftersom att mina texter säger en hel del om hur duktig jag är i svenska berättelser....

haha aja det var väl allt. sov så sött! <3

havent that much to life

hejhej! hade tänkt åka till paradisbadet med pappa o lukas men det lät jävligt konstigt o random så när jag vakna imorse visade det sig att det aldrig blev av ( förvånande -.-) hade ingen lust endå men bara konstigt. min pappa vettni....

har iallafall varit på skolan och pluuggat med danni även om det inte blev så mke gjort xD

har inte så mke till liv. Ser på tp serier och lyssnar på musik, youtube klipp ,fb och twitter. En äkta Forever aloner här. vet inte vad jag ska tycka om det men.... aa.

Vill ta livet av mig (bokstavligen!) pga mina kramper i magen. jävla skittarmar. kanske ska kalla dom prutt tarmar för det är fan det enda som kommer ut. jag vet att det här låter äckligt och jag känner mig äcklig. jag har blivit en gammal kärring tant. har tinnitus,syn problem, tarm problem och halkade på vägen ut medan jag lyssna på musik och skrapade upp handflatan! snart kommer jag halka ihjäl mig och sitta i rullstol och sen kommer jag få bära blöja fan och skaffa hörapparat! serriously! orkar inte. fyller snart år oxå. Usch vill inte. jag blir för gammal!! herregud tiden går för fort. min ungdomstid är förbi. redan :( jag har blivit tant i förtid! en fråga som jag undrar över dock och ni måste tänla på det här ärligt. för enligt mig är glasögon på mig ett nej.

kan man vara vacker fast man har glasögon? Jag är ett levande exempel...

fredag och loooooooooooooooooooooooov!!!

wihoooo!! Det är sportlov och nu äre bara chill!! så himla braaaa! :D <3 har levt livet framför datorn sen jag kom hem och ska fortsätta med det. Yaz ska ju vara här i helgen vilket är braaa det var ett tag sen sist ;) men nu ska jag fortsätta lyssna på 1D nu sen jag har blivit ett smågalet fan!! :D <333

HA ETT BÄST SPORTLOV!!

RSS 2.0